Абе дори и да спрат всички тракери в БГ накрая ще стане така,че ще има срив в икономиката!Те сами не осъзнават,че:
Заплата - 300лв
Парно - "Х" лв (100+++)
Ток - "Х" лв (50+++)
Телефони-"Х" лв (50+++)
ГРУБО остават 100,разделено на 30/31 дни = 3лв на ден!!!За 2+ членно семейство???
Ами храна,вода,празници идват...и какво ли още не!!!Естествено на никои със заплата над 1000лв не му пука,но когато стигне до неговото гърло реве!!!
Извода е,че просто накрая България няма да внася дискове,филми и т.н.,защото едвали ще има смисъл 100 000 ГРУБО човека да си купуват неща 1/2 пъти в месеца!!!
Наистина над 50% са със НЕДОСТАТЪЧНИ ЗАПЛАТИ за ИЗХРАНВАНЕ,а да не говорим за ЕКСТРИ!!!
Аз,ако можех щях да спра всички тракери в България(до един)всеки,които има нуждата да си тегли от външни и да видим накрая дали като сме окастрени ИКОНОМИКАТА ще се подобри!!!!
Има 2 варианта:
-Всички под 18 си изказват мнението,помагат и какво ли още не,за да стане ясно ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕЗИ,които ВЛАДЕЯТ държавата!!!
-След 18 айде навън!!!Тва е...
НИЕ НЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО,НИЕ СМЕ НАСТОЯЩЕТО!!!БЪДЕЩЕ НЯМА!!!
Питам г-жата:
-Госпожо за какво са ми тези неща,които учим?
-За да може един ден да изхранваш семейството си!За да си имаш хубава работа.....-отговори тя!
-А дали има смисъл да съм с 3 висши,ако когато си направя собствен бизнес,който конкурира някоя мутра,съм следващия....мъртвец!!!
Седи и мълчи!!!Какво да ви кажа!?
Не съм за краденето на каквато и да е собственост!!!Напротив с гордост бих си купувал всичко,което тегля!!!Но когато го купувам искам да знам,че тези пари са за това,а не че с тях съм могъл да изкарам още 2/3 дни...вместо да гладувам на тъмно и студено,но със дисковете и музиката?!
(И само да вметна...проблем е,че ни тъпчат,но проблема не е в това,че никои не се репчи,а в това,какво идва след репченето!!!Аз сега мога да стана и да кажа,каквото мисля,но в следващия момент,както четох по-горе...ще бида доста бит на път за полицията....!!!!А на Станишев мога да кажа:Няма мечти,когато няма живот!)