Идеята е да си помагаме
Преди незнам вече колко години минаха когато още тракера на бол.бг работеше бях администратор там.
Всичко беше супер почти "живеех" в тоя сайт кеф огромен, обаче един ден го затвориха
малко по късно от арената предложиха хостинг на бол.бг , но отговор от собствениите нямаше.
След кратко събрание на админите решихме пак да поискаме хостинг от арената и да питаме собствениците да ни дадат базата данни и да започнем ние да го ръководиме.
Арената казаха, че ще ни дадат, но пък за сметка на това собствениците ни отказаха базата данни с претекст, че от ГДБОП имали "папка" с информация за всички от екипа...
та много ме беше яд, чудех се какво ще правя без любимия ми тракер, ама оцелях така, че няма да се плашите.
И така както арената искаха да помогнат тогава, така искам и да помогна аз, едниственото с което можем всъщтност.
П.П.За торент-бг няма какво да говорим по безхаберно ръководене на тракер не съм срещал никога сигурно няма и да срещна.. е все пак надявам се и те да заработят, нали идеята е да има обмен на файлове
П.П.2. Kitkat добре съм, ти как си, не сме се засичали отдавна