за Дулев в България
г-н Дулев както сам казвате
Аз лично съм качвал само четири торента и два от тях бяха редки филми, но въпреки това си бяха пиратски. Другите торенти бяха мои авторски филми и за тях съжалявам, че вече не са активни за теглене.
Редки филми може !!!! а другите
НЕ ( цитат от един български филм „ За кучета може , за прасета НЕ „)
И кое ги прави редки това , че 5 или 10 души не виждат огромни печалби в тях.А къде е разликата от преди 20 год. Преди не гледахме по-ИДЕОЛОГИЧЕСКИТЕ , а сега по-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ причини на едни и същи хора.От незнайно колко милиона филма по света трябва да гледаме само няколко хиляди ,ами другите са редки значи
МОЖЕ !!!! Който смята ,че има права върху някой филм нека докаже (ако не знаете –Правата се купуват за брой копия или брой прожекции.ПРАВА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА поне в България и за България още никой няма , ако не смятаме чалгата , а тя си прави парите от концерти а не от дискове)
Колкото до грижата за българските и чуждите търговци:
ПОХВАЛНО
ама и това не е точно тъка ,който е купувал ще купува – който е теглил ще си тегли ( кучето като се научи да си върти опашката ,това е до гроб – народна поговорка) .А да сте чували за класацията кой колко пари е спечелил още в деня на премирата си
Остава само въпроса от къде ще теглим – ами от там дето и сега за да се качват в тракерите.
АМИ ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКОТО ТОГАВА поне г-н Дулев нима всичко в компютъра Ви е с платени права ,дори и този за филмите с който толкова се гордеете Ние май винаги сме чакали някой да ни каже КАКВО , КОЛКО , КОГА и ДАЛИ може да правим и имаме .И колкото по-отдалече е казано -толкова повече го правим.Без значение дали е за :торенти ,права на потребители , закони, акцизи , убиване на сред студентски град или бездомните кучета дето носят зарази , хапят или пикаят в пясъка дето играят децата
(само да не бъда разбран погрешно за животните ,винаги съм имал куче и ОБИЧАМ ЖИВОТНИТЕ)
п.п. Ами не хапете ръката която Ви дава възможноста да показвате филмите си