Без коментар:
Цък ЦъкВ случай,че юзера си е редактирал поста:
Тук е информацията за самия торент:
Безплатен филмов плеър с красив интерфейс. За разлика от други подобни програми, Gom Player няма нужда от допълнително инсталиране на кодек-пакети. В програмата са вградени кодеци за почти всички файлови формати (AVI, DAT, MPEG, DivX и др.), включена е и опция при необходимост - за автоматично търсене на нови. Поддържа субтитри на различни езици (различни азбуки, вкл. кирилица), като е предвидена възможност за настройка и смяна на шрифта. Освен това, Gom Player "чете" повредени и недовършени файлове, което дава възможност да се гледа даден филм още докато се тегли.
Наистина няма по-добър от него... всички останали вода ще мо носят.. laugh.giflaugh.gif
Тук обръщаме внимание на тази част:
идеaлен е за потребители с ниска download скорост на 10-15% от филма примерно може да започват го гледат!yay.gifЕто и самия бисер:
genova88 (User)
28/03/2009 05:00:17 (2 weeks ago)
абе колега к'во е т'ва бе?
идиЯлен е за потрбители с ниска download скорост на 10-15% от филма примерно може да започват го гледат! обслужим ваШте
имаш правопис един път grin.gif grin.gif grin.gif
благодаря за торента,ама аз ще изчакам да ми обслужиш нуждите със следващата версия дето ще чете още на 5 % щото и без т'ва нямам търпение да чакам да се изтегли филма,па и докато стигне на 50 % аз ще съм го изгледала и мога да го спра вместо да го тегля до 100 и така няма и да го сийдвам laugh.gif laugh.gif laugh.gif
и сеа са чуда що ще в категория "други" като е плеър? не трябва ли да е в "програми"? я некой по компетентен да каже
sandy777 (непознат) 28/03/2009 12:57:03 (2 weeks ago) Редактиране!
Отговор:
абе колега к'во е т'ва бе?
идиЯлен е за потрбители с ниска download скорост на 10-15% от филма примерно може да започват го гледат! обслужим ваШте
имаш правопис един път grin.gif grin.gif grin.gif
благодаря за торента,ама аз ще изчакам да ми обслужиш нуждите със следващата версия дето ще чете още на 5 % щото и без т'ва нямам търпение да чакам да се изтегли филма,па и докато стигне на 50 % аз ще съм го изгледала и мога да го спра вместо да го тегля до 100 и така няма и да го сийдвам laugh.gif laugh.gif laugh.gif
и сеа са чуда що ще в категория "други" като е плеър? не трябва ли да е в "програми"? я некой по компетентен да каже
laugh.giflaugh.gif ако го изтеглиш на 50%laugh.gif 6те гледа6 само 50% от филма.. но железна логика laugh.giflaugh.gif