Ей това предложние направо ме развълнува , но все пак не. Не бих си взел вкъщи мишка пък било то и летяща
Виж котката е друго нещо . Не куче . Ако някое куче бутне лампата например , веднага познаваш кой го е направил , само като погледнеш виновния му и засрамен поглед . Не и котката обаче . Когато котката сгреши , тя никога не поема отговорност и не показва никакво притеснение . Една котка може да направи всяка нейна грешка да изглежда предумишлена. Виждали ли сте котка да прекосява стаята на бегом и с все сила да се размаже в стъклената врата ? Обаче изобщо не и пука
.
Тряс ! Дзъннн!!!
"Исках да направя точно това . Наистина ! И как само готино се размазах !?!"
След това накуцвайки , се скрива зад дивана и се хваща за главата :
" О Боже ! Шибан джам !"
Котките са твърде горди за да покажат , че страдат .Но ако погледнете зад дивана ще я заварите да се възстановява след битовата травма:
"Здрасти. Опитах се да скоча от дивана на прозореца.Почти успях , но май си разстегнах нещо.Имаш ли мляко ?
Какво мислите за спасяването на застрашените видове . Това , не е ли още един арогантен опит на хората да контролират природата ? Та нали точно това ни докара до тук ? Бъркането в работата на природата . Бърникането ! Е поне аз мисля така . А Вие ?