Регистриран съм тук от много години,но тегля торенти само в краен случай,когато не ги открия на други места.Всъщност на мен ми е все едно от къде ще си свалям филмите.Причината не е че сайта не е на ниво.Напротив харесвал съм винаги съдържанието му,но всеки път има по нещо,което ме кара да излезна,без да съм си избрал нищо.Например когато търся някой филм,за да видя минимална информация,която да ми подскаже дали съм го гледал преди или какъв жанр е поне,трябва да кликна върху торента за да видя подробностите.На практика когато поставя мишката върху торент от списъка,вместо да има тази информация излиза надпис „Преглед на детайли:+името на торента“,което е от същия този списък,който гледам.Ами нали аз съм прочел вече името му?Защо трябва да кликам,да чакам да ми се отвори нова страница,за да разбера,че съм гледал филма или че търся друг жанр?Така като си загубя времето с кликания,добавям дразнещото изчакване заради бавния интернет и след 5 минути съм отишъл на следващия торент сайт,където за същото време съм прегледал в пъти повече торенти.Все пак и нашето свободно време е ограничено,за да го губим в излишното допълнително изчакване.