Ей доста теми съм пуснал в този сайт, но тази почти я бях забравил (нищо че беше от сутринта). Не очаквах такъв голям интерес към нея. Нищо, че изглежда, че повечето хора се интересуват от резултата от игрите все пак се прокраднаха няколко идеи .... а предния пост преди моя измеждуредовете му ми проблясна една мнгоо гениална идея и мисля да си я запиша преди да съм я забравил. Тя ще бъде факт като остане малко време и ще ви изненадам.
За игрите които се чужства ощетен от предната игра предалгам следното пуснете си всички торенти и в следащите дни ще изберем произволен момент и в него ще направим повторно оценяване и ще наградим хора които не са били наградени предния път. Няма да Ви кажем точния момент по разбираеми причини
.
Оценяването става полуавтоматично. Програма се пуска от човек но програмата отчита сийдваните към момента на оценяване торенти. Напълно е възможно да сте си сийдвали торентите цяла седмица и ако в момента който оператора натисне намери торентите на Юзъра Х на Вас ви спре тока .... просто програмата няма как да Ви отчете. Няма как да се води статистика във времето кога сийдвате ( и в момента сървъра ни се гъне като за световното ако го натоаря с подобни щуротии съвсем ще почне да се влачи).
Идеята на темата беше и да се кометира екстрата която добавих, но някои от Вас може да се забелязали ,че пак я махнах защото днес имаше твърде много хора и сайта не издържаше. Ще гледам да изясня до няколко дни дали тя пречи или просто са били много хората. Иначе това е много важен параметър, за който ме питат всичките ми познати, където ме видят - що го няма
.
Статистиката, която беше спомената си я има и в момента, но е недостъпна защото се опитваме да запазим правото на хората на несподеляне какво и колко са изтеглили. Работим над връщането и като всеки ще има правото да избира дали да бъде показван в статистиката или не. Когато го направим ще я върнем защото това си е стимул.
Това е засега знам, че прекалих с писането извинете и за правописните грешки