Съжалявам , ако е нарушение писането на два поредни поста , но понеже отговора се съдържа в предишния ми пост , а ако питам отново там най вероятно няма да му се обърне внимание защото системата няма да го отчете като нов отговор.При необходимост изтрийте този пост.
Та въпроса ми е има ли начин да ми бъде възстановена звездичката или поне 75 000-те точки с които си я купих или да пия една студена вода?
Сайта се върна три дни назад, едва ли за три дни Вие сте събрала 75 000. Това значи, че сийдвате над 1000 торента.
Всички сийдбонус точки, данлоуд и ъпплоуд са безвъзвратно загубени и няма как да Ви ги върнем.
Още един път се извиняваме на всички потребители.Не ставаше въпрос за събиране на точките , а за похарчването им , но май наистина след като "не съм си купувала" звездичката , защото съм се върнала във времето , то би трябвало точките да си стоят! Явно не само ми се е сторило , че много бързо се събраха този път точките
. Значи с две думи са изгубени само уплоуда и бонус точките за трите дни! Благодаря за отделеното време и търпението!