Ами не съм много съгласен, че е само един начина за печалба. Могат (както между другото правят някои други сайтове) да се продават фен тениски, чаши, сувенири и т.н., могат да се предложат платени услуги (аз примерно с удоволствие бих платил един - два смс -а по за 2, 40 да ми се издири и/или качи някой даден специфичен филм, урок или просто дадена информация от мрежата), могат да се дават хост, мейли, лични страници, подтракери и какво ли още не било под наем, било по друг параграф и всички тези начини са напълно законни (ако предположим, че има фирма и т.н) без да броим рекламите, където също могат да се вземат добри пари при определени условия (ако рекламират собствен бизнес примерно). Друг е въпросът дали въпросните собственици искат да се занимават с подобни неща или не. Мисълта ми в случая беше, че не е наложително тези хора, които работят напълно безплатно в момента да го правят напълно безплатно. Не казвам, че трябва да им се дават милиони, но според мен поне една бира в годината би било много по - квалитетна благодарност от наличните към момента алтернативи. Аз съм твърде убеден, че печалбите от реклами на тракера, които сте пробвали наистина не са стигали за разноските, но със сигурност биха могли да платят въпросната бира за екипа, особено щом собствениците са решили да платят разноските по тракера от джоба си.
Колкото до въпроса ми - Вие така сте поставили темата "сийдвайте за награда", така че мисля не би трябвало да Ви обижда това, че има хора, които протестират, че изискванията за въпросната награда са прекалено високи или неадекватни.
ПС. Всичко това са си мои мисли, които не налагам на никого, моля, не се обиждайте, че мисля това, което казвам и казвам това, което мисля.