Противно на принципите ми, този път няма да се въздържа и ще ви драсна няколко реда, преди някой от Администраторите да ви накаже, и то с основание...
Не знам какъв е проблема ви с expressel , нито пък откъде идва цялата тази злоба, която изливате всеки ден тук.
Знам обаче , че не е това начина. Знам, че нарушавате поне няколко от правилата на сайта, които, сигурен съм, до болка познавате. За това бе изтрит и коментара ви под торента, който аз също не харесвам като качество, но това не дава право на никой - нито дори на вас да обиждате екипа. Има си начин да дадете мнение и за човек, цитиращ Конфуций се учудвам че сте го забравили.
Искренно очаквам, ако сте интелигентен човек, да намерите правилния начин на комуникация с екипа и другите потребители тук.
Ако пък не сте - чувствайте се свободен да плюете и мен за това, че съм си казал мнението относно всекидневният ви спам и обидите ви!
Поздрави!!!
п.с.: Преглъщам факта, че се криете зад няколко регистрации... Не се сещам пак да е по Конфуций, нито пък да съвпада с имиджа ви на Робин Худ в сайт-а, но пък си е ваше право да го правите...
Но пък тогава няма смисъл да говорим за мишките и хората, нали?