Здравейте и от мен.Някъде в форума и правилата прочетох,че ако сийдваш торент от препоръчаните на час получаваш по 10 сийд бонус точки....е да,...ама не!Моля администраторите да обърнат внимание,ако не поне махнете написаното в правилата...НЯКОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ ЛИ НА ТОВА ЗАПИТВАНЕ???Цитат на: p2pbgTeam в Април 22, 2012, 02:54:31 amДа. Всеки сийдван торент от препоръчани носи по 10 точки, а не една.А администраторите си вършат работата. Просто ъпдейта на точките е забавен във времето с цел никой да не спекулира с това. Няма как да чакаме бонус подарък на секундата, без да сме се доказали.
Да. Всеки сийдван торент от препоръчани носи по 10 точки, а не една.А администраторите си вършат работата. Просто ъпдейта на точките е забавен във времето с цел никой да не спекулира с това. Няма как да чакаме бонус подарък на секундата, без да сме се доказали.
ЗДРАВЕЙТЕ! МНОГО БЯХ ДОВОЛНА ОТ ТОЗИ САЙТ И ВСЕ ОЩЕ СЪМ. НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ОТ КАЧВАНЕ И СВАЛЯНЕ И ОТ РАЗНИ ДРУГИ ТЕРМИНИ В КОМПЮТЪРНИЯТ СВЯТ ОБАЧЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА СВАЛЯМ НИЩО ОТ ВАШИЯ САЙТ (освен от категорията ТВ)? МОЖЕ ЛИ ТОВА ДА СА ПРОМЕНИ? В МОМЕНТА СЪМ В ИСТАНБУЛ А НЕ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА ИЛИ Е НЕЩО ДРУГО? АКО СЪМ СЪГРЕШИЛА СЪС САЙТА ИЛИ ВАС ИЛИ И ДВЕТЕ ПОМОГНЕТЕ МИ ЗА ДА МОГА КАТО ПРЕДИ БЕЗ ПРОБЛЕМ ДА ТЕГЛЯ ОТ ТУК.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!