Отново една молба. Сравнително наскоро пуснах един торент -
.Мина повече от седмица, може би дори 2... Знам, че става дума за изпълнител от Хърватско и той няма да се дърпа като Metallica например, но все пак ми се стори странно, че досега никой не го е свалил. А в статистиката на тракера аз неизменно си стоях като реален сийдър. Няколко пъти дърпах файлчето, за да се убедя, че е налично и може да се свали (тъй като имах проблем наскоро с друг мой торент, Željko Bebek - Discography, при него торент-файлчето просто го нямаше, та се наложи да го качвам наново и да моля да трият стария). Но в този случай торент-файлчето си е налично и се изтегля! Пробвах от друг компютър накрая, задачата се зареди в торент-клиента, но не започна да се сваля. А моят компютър стоеше пуснат, за да има сиид. И накрая, като за капак днес статистиката на тракера отчита, че няма нито един сийдър, а компютърът ми е пуснат и торент-клиента
utorrent дава че задачата "работи"! Явно има нещо, но не знам какво! Та ако нямате вие, модераторите, някаква идея, по-добре го изтрийте, веднага ще го кача същия наново, може пък всичко да е наред след това!? Какво ще кажете?