здравейте се опитах да кача новия албум на Милена 13 но до момента не мога да пусна сийд всияко напражих както трябва но до момента нещо ми се губи но незнам какво.Направих следното:
1-во; създадох торент файла с юторент записах го в папктата с албума .
2-качих го в тракера ,свалих го в същата директория където е албума (преди да го сваля ,иззтрих жеяе съществужащия торент файл ,и на негово място записах новия който е свален от тракера)
къде и какво бъркам
Не че съм модератор, но като че най-добър указател по въпроса е
Това тук (втората публикация е по пригледна).Освен това мога да подметна, че е добре да провериш отново точно къде даваш да се свалят файловете при опит да сийдваш.
При мен наскоро се случи елементарна неволна грешка. Ако при създаването на торента си добавил папка Албум в директория D/Music трябва при опит да стартираш торента да му дадеш да запази (тоест провери) файловете в директория D/Music, понеже торента сам създава папка Албум. И ако зададеш D/Music/Албум ще опита да намери файловете в D/Music/Албум/Албум а такова чудо няма. Kaзвам го, защото са ми казвали, че е най-често правената грешка.
Между другото ако торент файла ти е част от съдържанието, което си добавил към при създаването на торент подмяната му би могла да се води промяна на файла.
Ако е така създай торента извън самия албум. Това, понеже не разбрах със сигурност какво искаш да кажеш с това:
свалих го в същата директория където е албума
Ако това ти помогне - екстра, ако не.. от опит глава не боли.