Привет,
Надявам се това да е правилното място - имам
голяма молба към ъплоудера/ъплоъдерите на
Като Две Капки Вода и
Ергенът. В момента имената да файловете и за двете предавания имат имена изцяло на кирилица, и това ги прави невидими за Plex (a предполагам - и за други медия сървъри).
Пример: Тъй като епизода е С02Е07 (на кирилица), след сваляне на торента той не се вижда в Plex и съответно на телевизора. В момента се налага ръчно да преименувам С02Е07 на S02E07(латиница) за да стане видим. Два основни проблема:
1. Не мога да продължа да сийдвам файла след преименуване, който в противен случай бих сийдвал за много дълго време
2. Съпругата ми трябва да чака да преименувам файла, което създава търкания в семейството в случаите в които забравя
Такъв е случая и с Игри на Волята, докато други предавания - Hell's Kitchen, Сървайвър, Фермата например се качват с латински S0xE0x и с тях няма никакви проблеми. Искам да подчертая, че няма проблем останалата част от името да е на кирилица, например това е преименуван файл при мен който работи безпроблемно: Като две капки вода Сезон Неделя
S11E01 1080i HDTVRip-P2pRipTeam
Бих бил изключително благодарен ако това може да се промени. Отворен съм и за други предложения как да реша този проблем локално при мен.
Поздрави и приятен ден за всички.