чакайте...чакайте аз тука нещо не разбрах .....значи "Чийтъри" са тези който се опитват да измамят по някакъв начин с качването и разликата в коефициента?Ако съм разбрала правилно трябва да е така.
Но аз има и един такъв вапрос :Ако аз примерно сега спра да свалям торенти от п2п ,а сийдвам тези които вече съм изтеглила, в продължение на един месец ,и аз ще бъда чийтър така ли?
П.С. Предаварително се извинявам ако имам правописни грешки(в бързината е така). И много се извинявам ако питането ми не е за тук.
Евентуално качвай по нещо от време на време, защото иначе става така, че нов потребител е ъплоуднал, без да е свалял нищо от тракера и без да е качил торент задача в тракера.
Това е чийт и във всеки тракер го зачитат за такова(не съм запознат дали тук също е така, забравил съм правилата) ноооо... ако изтеглиш нещо от друг тракер попринцип не е редно направо да започнеш да го сийдваш... все пак трябва и уважение към ъплоудъра !
Точно тук не мога да се съглася на 100%, т.е. ако дърпам от някъде релийз на нов филм, но докато аз го свалям някой го качи тук, аз не мога да се присъединя към сийда ли??? Напротив, присъединявам се директно като сийдър и по този начин помагам на качилият го да го сийдва по-бързо, мисля, че това е правилно и не трябва да се смята за чийт, аз точно така правя, преди да кача, първо проверявам дали торента го има, ако не го качвам, ако го има се присъединявам директно към сийда...еми по този начин също се изразява уважение към ъплоудера като му помагаш в сийдването, незнам, това е мое мнение, другите може да мислят различно...аз лично съм благодарна на lepi той много пъти ми е помагал по този начин и никога не съм се сърдила, че сийдва мой торент без да го е изтеглил лично от мен, просто няма смисъл от това....даже му казвам БЛАГОДАРЯ!!!