Здравейте, търся програма за създаване на документи в PDF формат, в торентите намирам само версията на Adobe Acrobat Reader, някой може ли да помогне с Adobe Acrobat Professional или ако има аналогична съществуваща?
Zraveite ! Tarsi programa da copira discove za ps2 originalni. kazaja mi , 4e dvd fab Platatinum completo . Probvaj da cloniram , clonirace , no posle go vkarvam ps2 i nego chete diska. Ako niakoy znae niakoia programa da pomogne . blagodaria predvaritelno.
Цитат на: STOEVBROS в Февруари 20, 2009, 03:51:37 pmZraveite ! Tarsi programa da copira discove za ps2 originalni. kazaja mi , 4e dvd fab Platatinum completo . Probvaj da cloniram , clonirace , no posle go vkarvam ps2 i nego chete diska. Ako niakoy znae niakoia programa da pomogne . blagodaria predvaritelno.Добре,че учих "шльокавица" навремето Това можеш да го направиш и с Nero-то, стига да е регистрирано ( а такова има в тракера,потърси).
Търся последната версия на статистическата програма Eviews - 6. Или поне ъпдейт и key generator за Eviews 5.1.Не мога да намеря последната версия никъде, а ъпдейт 5.1 го има само че досега колкото съм свалил (от thepiratebay и mininova) все са със вируси. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.
dessislav97 (User)някой може ли да ми помогне за ремонтния каталог на FIAT Palio 1,9 D
Търся Windows CE CORE 5.0, ако може някой да я качи или да ми даде линк, всичко което намирам е платено. Благодаря.