Цитат на: kitkat в Февруари 05, 2009, 06:32:53 pmТърся Windows CE CORE 5.0, ако може някой да я качи или да ми даде линк, всичко което намирам е платено. Благодаря.Само това открих.
Търся Windows CE CORE 5.0, ако може някой да я качи или да ми даде линк, всичко което намирам е платено. Благодаря.
Цитат на: ogi_nenchev в Март 02, 2009, 06:15:57 pmЦитат на: kitkat в Февруари 05, 2009, 06:32:53 pmТърся Windows CE CORE 5.0, ако може някой да я качи или да ми даде линк, всичко което намирам е платено. Благодаря.Само това открих.
казаха ми,че има програма за зареждане батерията на GSM от лаптопа.Някой може ли да ми помогне с инфо или програма,тъй като често си забравям зарядното в града ,където работя.GSM-а ми е NOKIA 7900 и ще съм много благодарен
Цитат на: sheytanov585_stz в Април 05, 2009, 12:48:18 pmказаха ми,че има програма за зареждане батерията на GSM от лаптопа.Някой може ли да ми помогне с инфо или програма,тъй като често си забравям зарядното в града ,където работя.GSM-а ми е NOKIA 7900 и ще съм много благодарен Чувал съм, че няма Nokia , която може да се зарежда през USB порта.
Значи инсталирах си Луиндолс 7...но имам мънички проблеми....не ми приема драиварите за принтера,блутота и звуковата карта....и търся всякакви драивари за този луиндолс каквито намерите.Мерси предварително
Цитат на: malkia8900 в Април 11, 2009, 03:20:45 pmЗначи инсталирах си Луиндолс 7...но имам мънички проблеми....не ми приема драиварите за принтера,блутота и звуковата карта....и търся всякакви драивари за този луиндолс каквито намерите.Мерси предварително Няма как да ти помогнем, без да кажеш точните модели на устройствата ти... Опитай с Google и сайтовете на производителите - така е най-бързо. Но имайки предвид, че Windows 7 все още е на доста първоначално ниво, много се съмнявам, че въобще някой е почнал да пише драйвери за него...
Здравеите търся програмата Abobe Flash CS3 или CS4 няма значение Мерси предварително
Търся руско-български и българо-руски речник. Ако може някой да ми помогне.
Няма смисъл да цитираш коментар над твоя!lepi