Моля някой ако има програма разли4на от нотпада,уордпада,4е като като дръпна субтитри,по някога ми ги отваря като йероглифи,вкарва ме в нета или разни такива въртели ми прави.И с акробат не става и не знам ко да прая ве4е.
Цитат на: pckoМоля някой ако има програма разли4на от нотпада,уордпада,4е като като дръпна субтитри,по някога ми ги отваря като йероглифи,вкарва ме в нета или разни такива въртели ми прави.И с акробат не става и не знам ко да прая ве4е.Какво искаш да правиш с Субтитрите - кажи и тогаа ще тикажа какво да направиш ... ако е за превод - си има специализирани програМИ ! кажи и ще ти помогна !!
Цитат на: GendarmeryЦитат на: pckoМоля някой ако има програма разли4на от нотпада,уордпада,4е като като дръпна субтитри,по някога ми ги отваря като йероглифи,вкарва ме в нета или разни такива въртели ми прави.И с акробат не става и не знам ко да прая ве4е.Какво искаш да правиш с Субтитрите - кажи и тогаа ще тикажа какво да направиш ... ако е за превод - си има специализирани програМИ ! кажи и ще ти помогна !!Ами при пове4ето филми субтитрите ми се записват като текстови документи икато пусна филма се отварят без проблем.при някои,особено по новите ми ги слага в папка с иконата на mozila i ne gi 4ete.като ги преобразувам в текстов документ ми ги отваря като йероглифи,а на филма пък не излизат по никъв на4ин жсе едно ги няма!
RAR - e Разширение (File Extension)na архивен файл който се отваря с "Winrar" "Winzip" a i XP Си има по принцип такава вградена програмка за РАЗПАКЕТИРАНЕ ... i wse pak препоръчвам WINRAR ... намери/Инсталирай/Разархивирай на воля ... УСПЕХ :lol:
Здравейте трябва ми препоръка за програма която има добри възможности от към създаване на клипчета от типа на слайдшоу демек нали снимки със звук и различни ефекти!Мен най-много ме устройва ProShow Gold , но нещо не мога да намеря свестна версия със свестен кей ,ако може някой да намери ще съм благодаренЩото аз използвах няква по стара версия и не искаше да ми отваря ави форматПробвал съм и Сони вегас и УИН. Муви мейкър ,но не ми харесват
Ето и линк: Ulead VideoStudio 10 Plus - Updated