Ами щото тука са малко скарани с английският и за испански уин чаках една седмица, ако бях поискала английски можеше да откара и към месец, а и не бяха сигурни дали ще могат изобщо да ми инсталират нещо и ми обявиха цифра от 600 евро и аз им казах, че за тия пари ще си купя направо нов лап-топ и ако не могат да инсталират един прост уин изобщо да не правят нищо! И накрая след една седмица чакане се сдобих с испански уин срещу скромната сума от 50 евро, хубавото е поне че е оригинален от Майкрософт! Сега трябва да си сменя записвачката срещу 100 евро и ще ги питам дали могат да го направят на английски ако не ще карам с този докато се прибера в БГ че там поне със сигурност има хора дето разбират и могат да ми направят всичко ОК!
А имам и друга идея, като се прибера ще си взема нов лап-топ, че гледах че вече има такива и с 180 гига памет, а тоя ще го подаря на нашите! Тогава вече ще мога да качвам доста торенти без да се притеснявам за паметта!
Че тука цените на комповете са двойни и то в евро и са без бг клавиатура, а това за бг сайтовете ми е проблем, а и предпочитам да пиша на кирилица щото ми е по-бързо(имам 265 удара в минута)!
Ок! Най важното е че с бг или испански отново мога да ползвам нет!
10х:thumbsup: