аре сега да ви видя на мен ще помогнете ли .. преди време си набутах компа в сервиз че ми изгърмя дъното и го смениха но им казах и да ми преинсталнат windows'a и това направиха и от тогава имам проблем с audio'то ... звука си ми върви но микрофона хич го няма .. купих си още 4 микрофона и когато трябва да говоря с някой ми се налага на викам и то до такава степен че саседите от другата пресечка ме чуват при затворени врата и прозорец с PVC дограма ... някой има ли някаква идея от какво може да е това .. аа и драивърите преинсталирах също така .. имам и още един проблем той пак се появи по сущото време само че е с защитната стена .. като си натисна Старт-Контролен панел-Защитна стена и ми се появява това
и неиска да ме пусне в настройките и да я спра за малко че имам и трети проблем с уторента както беше при киткат
С какъв уйндоус си?Като гледам шота ми прилича на виста ама не съм сигурен.
Ако си със виста съвсем нормално е да имаш проблем със микрофона,моята виста дори не го разпознава като устройство но микрофона си работи само дето не мога да му бутам Volume контрола и другите му настройки.
Пробвай да смениш дупката на жака дето го вкарваш микрофона.
А относно Firewall-а дето ти излиза като са ти го инсталирали уйндоуса в сервиз там са ти пуснали всевъзможните защити на уйна и може би е от там.
Решението:Преинсталиране на Уйндоуса домашно!!!
Аз като си купих PC-то ми го дадоха с инсталиран уйндоус на който беше сложено всичко необходимо и доста излишно дори имах инсталирани 3 антивирусни,които го блокираха за 24 часа.