Нашите скъпи разследващи органи (влагам двуяк смисъл в думата ). Де да бяха така ефективни действията им в другите сектори , както очаква от тях обществото. Да бяха разкрили поне едно поръчково убийство или искарали на светло корумпиран министър (каквито несъмнено има). Всичко друго ни е ОК в борбата с престъпността, та опряхме до торентите ..... свършиха се мафиотите , корупцията в министерства, ведомства и всякакви сгради с пликове под бюрата, няма ги вече картелните споразумения за спекулативни цени на основните стоки и горива , няма ги далаверите, от които някои хора си купуват палати и коли за по 200 000 евро. Не драги приятели , най- опасния бич на 21 век е компютърната престъпност. Ако имахме поне наполовина нормален стандарт на живот , аз щях да съм първия дето да иска да се закрият торент сайтовете които нарушват авторски права, но има нещо което се нарича приоритети. И в тази блатна държава приоритет са всички мафиоти , далавераджии и кръвопийци (европийци по точно) които точат малкото пари на данъкоплатеца за собствени и какви ли не нужди.Трябва да има масирана акция срещу тях и конфискуването на несметното им имущество. А не да затворим 2-3 торент сайта и да кажем " Ех как се борим срещу престъпността , направо се преуморихме"
Е няма да оттегчавам съфорумците повече със съжденията си , схванахте песимистичната ми гледна точка за държавността , приоритетите , престъпноста и други явления .
Хайде със здраве и успех с новия проект пожелавам на екипа !