Не мога да разбера това предложение!Дори и да се преустанови качването на торенти, това по-голями християни ли ще ни направи?Не, няма да ни направи!Това или го имаш, или го нямаш!Дали гледаш или качваш торенти от тази категория, според мен няма да направи някой по-голям християнин, други са начините да бъдем християни.
Аз много искам да има опция за търсене на потребители в сайта по ник нейма за да им следя рейтинга и да им помагам в сийдването на торентите им(става въпрос за приятелите ми естествено)
Цитат на: bobbyy87 в Май 02, 2009, 08:50:01 pmАз много искам да има опция за търсене на потребители в сайта по ник нейма за да им следя рейтинга и да им помагам в сийдването на торентите им(става въпрос за приятелите ми естествено) Не мисля ,че това е от толкова голямо значение.След като са ти приятели могат и сами да ти кажат.
Имам една добра идея:Разбрах от този форум от онзи форум че на шефа му трябват пари. Предлагам когато дадеш над 2,40 да ти дадат нещо в замяна примерно 2ГБ ъплоад или да се махне 2ГБ ъплоад и така. Тази идеа е неоформена. Ако ви хареса идеята оформянето остава за вас !