Така, в момента, в който аз го проверих беше активен. Това че не всеки може да му се скапе компютъра в някакъв момент не означава, че не желае да го сийдва повече.
Виждам, че и в момента е неактивен, но няма как да знам, кой кога ще престане да си сийдва торентите. И двамата сте от големите сийдъри и ъплоудери на сайта (половината торенти в препоръчани в момента са ваши).
А това, че в случая е изтрит Ваш торент не означава, че много пъти не са трити торенти, които дублират Ваши торенти, просто тогава не получавате съобщения.
Излезнал сте на нож с мен от първия момент, в който се засякохме в трекера. Считате, че на всеки 10 качени от вас торенти 9 трябва да попаднат в секция препоръчани и понеже сте започнали с цитати на писма, нека и аз да пусна един отговор, който Ви бях писал преди около месец:
(Без заглавие)
« Sent to: kibrit -: July 17, 2008, 04:19:41 pm »
"Админче" съм не по свое желание, а по нареждане на шефа.
Преди 2 месеца се бях отказал изобщо от екипа и бях за 1 седмица VIP, след което един ден получих съобщение в скайпа, че съм повишен. Щом той е преценил така, аз се съгласявам. Появавам се когато имам време и правя каквото мога. Това, че ти си фен на филмите, не означава, че всички трябва да сме такива, аз пък съм фен на формула 1 и Сървайвър - сега какво да си кача тези торенти в препоръчани ли?
Според правилата на сайта, обидите към екипа са забранени. Сега ще се направя на разсеян по единствената причина, че си полезен за сайта, защото качваш наистина добри неща (само не знам, защо смяташ, че цялата секция препоръчани трябва да е от твои торенти), но при следващ случай, който забележа ще го изядеш набързо.
Поздрави
Ще Ви припомня, че преди седмица, заради обиди между Вас и друг ъплоудер, бяхте понижен до Parked и за пореден път екипът направи компромис към Вас, заради това, че наистина качвате доста добри торенти. Но хора като Вас не издържат дълго, без да се хапят с някой, така че очаквам следващия път, когато ще трябва отново да обсъждаме особата Ви.
А сега почва Формула 1, така че ви изоставям.
Приятно гледане на всички!