[justify]Привет от мен!
Пущам своята първа тема във форума, най-вече защото напоследък сте ми много симпатични. На първо място искам да поздравя ъплоудърите за експресното качване на предавания и сериали от телевизията броени часове след тяхното излъчване, както и перфектното им качество. В това отношение биете по всички параграфи други торент-тракери като з******, а**** и т.н.
Искам също да отправя няколко градивни предложения към екипа на сайта, с цел подобряване на качеството му.
1. С новите неща, които излизат сте безупречни, но ако ми се наложи да търся нещо старо - или го намирам, но няма сийдъри или въобще не го намирам. Ето примерно оня ден си търсих играта "No One Lives Forever" и за съжаление я нямаше тук. Помислете над това.
2. Категории. Определено липсата им се вижда. Освен стандартните екшън, комедия, ужас и т.н., много ми се иска да има и категории по държави. Примерно руски филми, френски филми, индийски филми и т.н. В няколко сайта виждам, че има категория "Руски филми", но с това се изчерпват. А не се съмнявам, че има почитатели на индийските филми (примерно) и те много биха искали да достигат до тях по по-лесен начин.
3. Петнайсетте торента на началната страница - почти не се променят. Особено първата половина стои все една и съща. Тея "Междузвездни войни" и "Легион" не са мръднали с векове.
Това е за сега от мен. Ще се радвам да вземете под внимание предложенията ми. Успехи от все сърце![/justify]