И каква излезе тя? Вместо някой да обясни на човешки език как да се решат проблемите със субтитрите на Стефан се развихри една минивойна между Екипа и двама потребители.
Ако наказанието на Стефан64 е за използване на нелицеприятни думи мога да го разбера. Но ако е наложено заради нещо друго? В крайна сметка не мога да кажа, защото влизам днес във форума и съобщението е доста заличено.
пп: Nikkiw, далеч съм от мисълта да рекламирам други торент сайтове, не ми е това работата. Ако беше копирал ника ми в чичко Гугъл щеше да разбереш кой съм и с какво се занимавам. Просто се опитах да помогна на човека, отделен е въпроса, че от целия зает отбор никой не му беше обърнал внимание (или не е знаел как да му отговори). Единствен Тgyy се бе опитал да му отговори, но отговора му ...
А, да, и не съм използвал учтиво обръщение към теб.
пп2: Skandity, сега вече можеш да ме баннеш по IP, нямам нищо против. Но не забравяйте, че сайтът ви съществува за потребителите, не обратното.
пп3: жалко, мислех, че ще намеря тук преводач, който да ми помогне, ама нъцки (както казваха в махалата)
Ха останете си целият екип и всички потребители със здраве.