Greetings,
Hope that I have post this question in the correct place; if not, please be free to move it! Also, I apologize for post in English, my Bulgarian is not very good.
I have had problem with this site for a very long time, since I join, if I remember correctly: When I am on "Torrents" search page, the search field ALWAYS has my username in it, and the "Category" selector is ALWAYS set on "TV BG".
If I change those, so I can search for something, after I press SEARCH, the results come back the same every time: my username is still in the search field, and the category is reset to "TV-BG" again. I cannot change them, so I cannot search :/
I use Firefox on Linux. I try remove ALL cookies, try remove saved password for the site, but still the same. Every search result I do goes to first page of "TV-BG", and impossible to put something into search field.
Булгарскии па Google Translate:
Поздравления,
Надявам се, че имам публикувате този въпрос в правилното място; ако не, моля да бъдат свободни да го преместите! Също така, аз се извинявам за поста на английски, български, не ми е много добър.
Имах проблем с този сайт за много дълго време, тъй като аз се присъединят, ако си спомням правилно: Когато съм на "Torrents" търсене страница, полето за търсене винаги е името ми в нея, и "Категория" селектора е ВИНАГИ разположен на "TV BG".
Ако мога да променя тези, така че мога да потърсите нещо, след като натиснете ТЪРСИ, резултатите идват обратно същите всеки път: името ми е все още в полето за търсене и категорията е в положение "TV-BG" отново. Не мога да ги смените, така че не мога да търсите: /
Аз използвам Firefox за Linux. Опитвам се да премахнете всички бисквитки, опитайте се отстрани запазена парола за сайта, но все пак същото. Всеки резултат при търсене правя отива на първа страница на "TV-BG", и е невъзможно да се сложи нещо в полето за търсене.
Благодаря ви за всички предложения! И весел празник.
Thank you for any suggestion! And happy holiday.
Настя