Ne psuvaite policiqta. Te si varshat rabotata za da mojem da hodim po ulicite spokoini i da izprashtame decata si na uchilishte sami. Tva e istinata trqbva da se uvajava darjavata i neinite organi!!!
Savsem seriono preduprejdavam che postoves loshi komentari shte badat triti ot ekipa
Мооооооооооооля?
полицията си върши работата?
Това беше най краткия виц, който бях чувала.
Какво общо имат торентите с кварталните банди, глутниците помияри, дрогата, трафика на хора и откачениет шофьори? Това ли е най-страшния грях?
По думите на Божидар Димитров на една неотдавнашна конференция батачани се били наредили на опашка пред дръвника и щом на човек му дойдело ред, той слагал послушно глава на дръвника и оня с брадвата, който също бил българин, му я отсичал.
Извини ме Шумахер, но точно това правите вие сега. И знаеш ли какво мисля. Или нещо сте сгафили, ама много сериозно, което няма нищо общо с обикновените торенти и сега са ви стъпили на вратлетата и ще им играете по свирката, или сте абсолютни мишки!
"Който заменя свободата за сигурност, няма да получи нито едно тези две неща"
Абрахам Линкълн
P.S. Ако щеш ме публикувай, ако щеш ме трий. Важото за мене е вие там да сте прочели тези неща. Ако решите да се борите за правото на свободна обмяна на информация, с вас съм изцяло и докрай. Ако сте решили сами да си сложите главите на дръвника, заслужавате си ръждивата секира!
Защото днес ще са тракерите, утре ще е мейла, вдругиден филтрацията, после цензурата после личните карти с отпечатъци от пръстите и накрая ще се върнем там, откъдето тръгнахме. Извинявай, ама не затова скачах едно време по площадите.