Относно престоят в тракера, той не е задължителен за никого, това е въпрос на личен избор и желание.
Наистина коментари и оценки доста често липсват, но след като торента ти е изтеглен от 28 човека, значе все пак са го харесали, за да го теглят. Ти само за това ли качваш, някой да ти каже: Благодаря???
Радвам се ако мой торент е изтеглен дори и от един човек, това означава, че все пак съм помогнала с нещо на някого и не очаквам след това този човек да ме засипе с благодарности от рода: Много ти благодаря, страхотен торент, браво на ъпа и т.н.
Напротив, доволна съм ако има някой и друг коментар свързан със съдържанието на торента, а не с благодарности и похвали.
По въпроса с коментирането на торентите на другите ъплоудери, можеш да го направиш под самият торент, а не тук.
А секцията Препоръчани е по осмотрение на човек от екипа, така, че не подлежи на никакво обсъждане!!!
Желая приятен ден на всички, които се чувстват добре тук и се забавляват, въпреки, че никой не им е благодарил лично за каченият торент!