www.p2pbg.com

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

Автор Тема: СМЯХ!!!  (Прочетена 171259 пъти)

0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

KGod

• SuperUser
  • Неактивен Неактивен
  • :Май 15, 2008, 06:56:21 am
  • Публикации: 1390
  • KGod Corporation
Re: Смях и забавление с p2pbg.com
« Отговор #210 -: Юли 30, 2008, 08:08:44 pm »
ПРИЗНАЦИ ЗА ПРИСТРАСТЯВАНЕ КЪМ ИНТЕРНЕТ

- целувате уеб-страницата на вашият(ата) приятел(ка);
- файла с препратки ви е толкова дълъг, че ви трябват 15 минути да го разлистите;
- на очилата ви има прогорена рамка на уеб-страница;
- отказвате да отидете на почивка на място без телефони;
- в крайна сметка отивата на почивка, но само след като си купите лаптоп с вграден модем;
- прекарвате половината от пътуването си с лаптопа в скута, а детето в багажното отделение;
- всичките ви мечти са свързани с по-високи скорости на линията;
- сънищата ви са в HTML-формат;
- пишете "COM" след всяка точка;
- като изключвате модема си, се чувствате сякаш сте прекъснали връзката с любим човек;
- започвате да се представяте като "Иван - маймунско а - ... точка . bg" - сърцето ви започва да трепти при всеки нов WWW-адрес, който видите в медиите;
- излизате от стаята си и установявате, че родителите ви са се преместили и вие не знаете кога е станало това;
- включвате компютъра си към уредбата, за да чуете, ако дойде ново съобщение по и-мейла ви;
- жена ви слага руса перука на монитора, за да ви напомня за себе си;
- всичките ви приятели имат @ в имената си;
- кучето ви си има собствена уеб страница;
- не знаете как да се обадите на майка си - тя няма модем;
- считате, че най-сексапилната гледка е мъж (жена) по долни гащи (прашки), осветен(а) от 17-инчов монитор;
- определяте възрастта си като 3.x.;
- сметката ви за телефона пристига в кашони;
- пишете домашните си в HTML формат и давате на учителя URL-то;
- кръщавате децата си Юдора, Мозила и Пегасус;
- съпругът ви казва, че вече от три месеца е с брада;
- започвате да оглеждате стените на тоалетните за нови WWW-адреси;
- събуждате се през нощта, за да отидете до тоалетната, и пътьом проверявате и електронната си поща;
- виртуалната ви приятелка си намира нов приятел с по-широка честотна лента;
- купувате си кресла с вградена клавиатура и мишка;
- жена ви създава ново правило в къщата: "Компютъра не може да влиза в леглото";
- извършвате търсенията в интернет наум;
- правите си татуировка, на която пише "This body best viewed with Netscape 1.1 or higher."
- слагате възглавница върху лаптопа си, за да го скрието от любимия си в леглото;
- питате водопроводчик колко би струвало да се замени стола пред компютъра с тоалетна чиния;
- включвате компютъра и изключвате жена си;
- купувате втори компютър и модем, слагате нова телефонна линия, за да можете да си общувате с жена си;
- катастрофирате с колата си, и инстинктивната ви реакция е да потърсите бутона "BACK".
Активен
ЦЪК МЪК :) РАБОТАТА С ИДИОТИ МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ! :D

starsssss

• Гост
« Отговор #211 -: Юли 30, 2008, 08:28:16 pm »
+18
Сладко от малини

Виц Поручик Ржевски се събудил по обяд. Страшен махмурлук, главобол, нищо не помнел. Примляскал и усетил, че нещо хрущи между зъбите му. Гледа - семки от малини!? Извикал иконома си и му заръчал да разучи какво е станало предната вечер. Икономът се връща след няколко часа и рапортува: - Господин поручик, снощи вие сте били на среднощен гуляй, където сте се целували с Наташа Ростова, която преди това е направила свирка на граф Пиер Безухов, който по-рано опънал иконома си, задето му изял сладкото от малини.

_______________________________________________________________________________
Насекомото
Виц Кола се движи по магистралата, в нея - майка и син. В един момент от предната кола изхвърча вибратор и се забива в стъклото. Майката и детето се споглеждат, то пита:
- Мамо, какво е това?
- Ми кво е... това е... това е... насекомо!
- Бахти насекомото, как лети с тоя х*й?

- Гърдите Ви, Наташа.
- Гърдите ми са отпред, поручик.
- А-а, там вече търсих

Виц По време на сухия режим мъж седи в бараката и вари ракия. Гледа, по едно време, водата се нагряла много и отива до кладенеца за студена. Връща се, а в бараката седят двама полицаи, усмихват се иронично и говорят:
- Е, сядай и пиши обяснения!
- И какво да пиша?
- Всичко! Както си е било, така го пиши!
Сяда човекът, пише и предава листа.
- К`во си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така и го написах: "Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицаи, седят и варят ракия".

След малко пак се звъни. Същият вдига отново:
- Ало, да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Палто? Защо ти е десето палто? Заминаваш в планината? 50 000? Добре, знаеш къде са парите.
След известно време отново се звъни и пак той вдига:
- Ало, да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Кола? Защо ти е шеста кола? Да се изфукаш пред майка cи? Колко? 300 000? Добре де, купи си, знаеш къде са парите.
Сваля телефона от ухото си и пита:
- Абе пичове, на кой е тоя телефон, бе?

Блондинката:
- Не знам за какво говорите.
Полицаят:
- Ами за шофьорска книжка и талона на колата!
Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.
Полицаят:
- Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !
Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.
Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.
Възмутена блондинката отвърнала:
- Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!

- И да ти помогне F1, и да те съхрани F2! В името на Control, Alt-a и светия Del, да бъде така, Enter!

Виц Три мутри се возят в кола. Изведнъж колата им изгасва. Звъни единия на шефа по мобифона: "Шефе колата изгасна, какво да правим?" Шефът отговоря: "Взимайте каквото искате от колата и тръгвайте към мен." Първия взема мобифона. Втория взема едно шише с вода, а третия откъртва вратата и я взема с него. Когато пристигат при шефа, той пита първия, защо е взел мобифона? Той отговаря: "Ако нещо стане да ти звъннем." Шефа пита втория,за какво му е шишето с водата. Той отговаря: "За до пием като ожаднеем." Пита третия: "Ти защо откърти вратата?" "За да си отварям прозореца като ми стане топло."

- Не се притеснявай, чукча е умен! Чукча купил и контакт!

Момченце го поглежда:
- Чичко, а къде е аквариумът?
Мъжът се потупва по корема:
- 8 бири и 200 грама цаца!

- Пари, докторе, пари ...

« Последна редакция: Юли 31, 2008, 12:55:12 am от starsssss »
Активен

starsssss

• Гост
« Отговор #212 -: Юли 31, 2008, 12:57:14 am »
Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в "копейката" - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.
Целувам те!
Мама.

Активен

KGod

• SuperUser
  • Неактивен Неактивен
  • KGod Corporation
« Отговор #213 -: Юли 31, 2008, 11:19:53 am »
РЪКОВОДСТВО ЗА ПРАВИЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЖЕНА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Съжалявам, че ще го кажа, но жената е капризна техника. Ето защо трябва да се полагат специални грижи за съхранението и експлоатацията й в домашни условия. Ако не можете да осигурите всичко необходимо – по-добре не си взимайте жена, а нещо друго…

Ако разходите по експлоатацията на жената започнат да превишават вашите доходи, то е повече от наложително въпросната жена да бъде заменена с по-икономичен модел!

В никакъв случай не се опитвайте да оправите жената собственоръчно, тъй като това може да я извади от строя завинаги!

Заводски дефект на всяка жена е липсата на копче за изключване на звука (някой му викат “MUTE”-то).

Изборът на жена трябва да бъде дълъг и внимателен, тъй като закупени екземпляри не се връщат!

Препоръчително е да се избират млади и здрави модели, тъй като те са с по-дълъг срок на годност!

Жените трябва да получават разнообразна храна, наситена с витамини и минерали.

Особено полезни за жените са витамините А, В, С, Е и Х (да ви кажа ли къде се намират?!).

Сухи и консервирани храна не се препоръчва.

Жената се поддава на дресура особено трудно. За да постигнете някакъв резултат, ще са необходими няколко години упорит ежедневен труд. Имайте предвид, че ефектът не е гарантиран. Даже добре дресираната жена не винаги реагира правилно на подадените й команди, а често дори се опитва самата тя да ги подава!

Оптималната температура на помещението, в което се съхранява жената е около 20 градуса.

Жената трябва редовно да се извежда, тъй като се нуждае от движение и чист въздух.

За да изработите условни рефлекси у жената, трябва да постъпите както при другите домашни любимци: за да изпълнява командите ви, отвреме-навреме й обещавайте да й купите нещо.

Жените, както и котките, обичат да напускат дома, но по правило - винаги се връщат!

Жените не търпят в къщата друг представител от своя вид и често го нападат. Този екземпляр светкавично бива нахапан и изподран, като при това съществува риск и за онзи, който го е домъкнал в къщата! Рядко
някоя жена ще се съгласи да бъде отглеждана в аквариум или терариум, затова е най-добре да я съхраняваме в сухо и проветриво помещение!

Жените отделят много време в близане на козината си и пощене за въшки. Когато ги видите, че правят това – не им пречете! Защото жена с чиста козина и без въшки изглежда и се чувства значително по-добре! Учените до ден днешен спорят - може ли жената да мисли или не, но до единно мнение по въпроса още не се е стигнало!

Младите екземпляри имат доста по-активен начин на живот, като често сменят местообитанието си, докато старите все по-рядко напускат къщичката си.

В изборът на жена трябва да се вземе в предвид не само екстериора, но и характера на екземпляра.

В никакъв случай не дразнете непозната жена, защото може да ви се ядоса и дори да ви ухапе!

Когато разхождате жената е необходимо да я държите изкъсо. Защото в противен случай – може да се изплъзне и да избяга. Нашийници за жени се използват рядко.

Отчетете факта, че попаднала на свобода - жената може да се размножава безконтролно.

Процесът на облагородяване на жената е започнал още в каменната ера, когато мъжете отивали на лов, хващали си диви жени, след което ги опитомявали.

Жената смята мъжа за собственик на къщата и затова му се подчинява. Ако започне да смята себе си за собственик, то значи вече е непригодна за по-нататъшна експлоатация!

Ако гаранционният срок е изтекъл, препоръчваме ви да я замените с такава, която по-добре ще изпълнява командите ви!

На свобода жените бързо подивяват.

И днес често се срещат диви или подивели екземпляри, които лесно може да познаете по очите!

Жените имат множество недостатъци, които ги правят негодни за дълга експлоатация. Жената рядко ще се хвърли в блатото, за да донесе простреляната патица и с неохота ще изтича да върне хвърлената пръчка.

Добре дресираната жена се изправя на задни лапи и издава радостни звуци при завръщането на стопанина вкъщи, облизва го от главата до петите и енергично маха с опашка!

При правилна експлоатацията жената ще ви служи дълги години, при това – без ремонт и без замени!
Активен

reni999

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Септември 29, 2007, 04:40:06 pm
  • Публикации: 720
« Отговор #214 -: Юли 31, 2008, 02:39:38 pm »
Събрали се българин, американец и японец да играят голф.
По едно време се чуло нещо като позвъняване на мобилен телефон, американецът си свил пръстите на ръката, имитирайки телефонна слушалка, и започнал да говори с някого.
- Ей, какво беше това? - поптал българинът.
- Ами в ноктите на показалеца и кутрето ми имплантираха едни чипове и сега това това ми е мобифона.
След малко пак се чуло позвъняване. Японецът започнал да говори.
- Ами това какво беше? - пак попитал българинът.
- Махнаха ми една пломба и ми имплантираха един чип и сега това ми е мобифона.
По едно време българинът изчезнал. Тръгнали да го търсят и го намерили клекнал в храстите.
- Какво правиш?
- Чакам факс...

Мъж лети с балон и разбира, че се е загубил. Променил височината и видял една жена. Спуснал се по-ниско и се провикнал:
- Извинете, нуждая се от помощ. Разбрах се с приятели да се срещнем преди час, но не зная къде се намирам. Жената му отговорила:
- Вие сте приблизително на 30 стъпки над земята, в балон с горещ въздух. Намирате се между 40 и 41 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте счетоводителка? - предположил мъжът.
- Да, но как разбрахте? - попитала дамата.
- Ами всичко, което казахте е абсолютно точно, но аз нямам идея какво да правя с вашата информация. Факт е, че аз все още съм изгубен, а вие не ми помогнахте с нищо.
- А, вие сигурно работите в ръководството - констатирала жената.
- Да, но как се досетихте?
- Не знаете къде се намирате и каква е целта ви. Издигнали сте се там, където сте, благодарение на голямо количество горещ въздух. Обещавате неща, които нямате идея как да изпълните, но очаквате другите да решат вашите проблеми. И накрая вие все още сте в същото положение, след като ме срещнахте, но прехвърлихте вината за това върху мен.

Хванал един котарак една мишка и й казал:
- Ша та изям!!!
Тя го погледнала изплааашено и му рекла:
- Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш, ммммм...
Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала:
- Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация!
Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила: "Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе". И се показала...
Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето:
- Един чужд език да знаеш и всички курви са твои..

Военен се прибира от учение и заварва жена си със съседа. Хваща пушката и я насочва към главата на любовника:
- А-х-х-х, ти! - Вбесен зарежда пушката и се прицелва.
Комшията се обръща и започва да моли за живота си:
- Не! Моля те, Славчо, пощади нищожния ми живот!
- Че си в къщата ми - простено ти е. Че си се изцъкал на килима - простено ти е. Че ме минаваш със сметката за асансьора - простено ти е. Дори ти прощавам, че си със жена ми, но за нищо на света няма да ти простя, че си пил от ракията ми!
БУМ-М-М!
Активен

KGod

• SuperUser
  • Неактивен Неактивен
  • KGod Corporation
« Отговор #215 -: Юли 31, 2008, 06:18:51 pm »
*****     90 неща, които би трябвало да направиш, докато навършиш 30 години      *****

1. Да си намериш самостоятелно жилище
2. Да започнеш работа
3. Да разбереш какво е секс
4. Да се научиш да караш кола
5. Да престанеш да даваш прането на майка си
6. Да започнеш да даваш прането на гаджето си
7. Да престанеш да искаш пари от баща си
8. Да правиш секс в кола
9. Да откажеш цигарите, да пропушиш пак и така няколко пъти
10. Да се научиш да задържаш преждевременната си еякулация
11. Да си изживял любовна мъка
12. Да си си счупвал някой крайник или кост
13. Да си се научил какво е, защо е и къде е клиторът
14. Да си се научил какво е, защо е и къде е простатата
15. Да си гледал стрийптиз
16. Да си стрелял с пистолет
17. Да си имал хомосексуално преживяване
18. Да си наясно със сексуалните си предпочитания, желания и интереси
19. Да видиш кумира си (ако е жив)
20. Да си написал стихотворение
21. Да започнеш да слушаш класическа музика
22. Да захвърлиш тесните си кожени панталони
23. Да знаеш как да изгладиш ризата си, да си зашиеш копче, да свариш яйце, да смениш бушона, без да изгориш електрозахранването, и да смениш спукана гума
24. Да си спал с много по-младо момиче
25. Да си спал с много по-възрастна жена
26. Да си спал с омъжена жена
27. Да си дал пари за благотворителност
28. Да си опитвал как ти стоят брада или мустаци
29. Да престанеш да харчиш повече, отколкото можеш да си позволиш
30. Да си присъствал на погребение
31. Да си присъствал на 4 сватби
32. Да си прекарал данъчния инспектор
33. Да си бил завързан за леглото
34. Да си си купил компютър
35. Да си се научил, че кашмирът и коприната се перат на ръка
36. Да си посетил шест европейски столици
37. Да си посетил три континента
38. Да си правил секс по време на пребиваването си на трите континента
39. Да си участвал в тройка
40. Да си се научил как се ядат стриди
41. Да си се напивал с баща си
42. Да можеш да различаваш Бордо от Бургундско
43. Да си правил секс на открито
44. Да можеш да изкараш уикенда сам и щастлив
45. Да можеш да говориш с брат си/сестра си
46. Да си бил уволняван
47. Да си си подавал оставката
48. Да си казал нещо, за което ще съжаляваш цял живот
49. Да си спасил човек или животно
50. Да си се научил как да приготвяш страхотен сос за спагети и как да ядеш спагети
51. Да си спал с известна личност
52. Да престанеш да си обличаш пижамата, преди да си легнеш
53. Да знаеш поне един световен език
54. Да си изпратил цветя на жена
55. Да знаеш кои са приятелите и враговете ти
56. Да си разплакал жена
57. Да те е разплаквала жена
58. Да се научиш да губиш
59. Да се научиш да разпознаваш доброто от посредственото и некачественото
60. Да си виждал мъртъв човек
61. Да можеш да танцуваш добре
62. Да не си спал една нощ, защото си се срамувал от себе си
63. Да си се съвзел от несподелена любов
64. Да си спечелиш добър приятел извън училищните години и местоработата си
65. Да си имал кожено яке
66. Да си пил текила....
67. ...и да си страдал от тридневен махмурлук след това
68. Да изхвърлиш дрехите, които си носил в университета
69. Да знаеш как да кладеш огън и как да го поддържаш запален
70. Да си участвал в сбиване
71. Да знаеш как да приготвиш прилична вечеря за десетима
72. Да можеш да свириш (поне малко) на музикален инструмент
73. Да можеш да се смееш над себе си
74. Да си бил на нудистки плаж или в смесена сауна
75. Да се научиш да се бръснеш прилично
76. Да си правил секс с колежка
77. Да си правил секс в офиса
78. Да си давал кръв
79. Да знаеш в кой момент да спреш да пиеш
80. Да си бил на опeра или балет
81. Да си карал мотор
82. Да престанеш да си гризеш ноктите
83. Да се научиш да лъжеш добре
84. Да определиш политическите и религиозните си възгледи
85. Да се задържиш ерген колкото се може по-дълго
86. Да престанеш да повръщаш, след като се напиеш
87. Да си кумувал
88. Да си правил секс с девственица
89. Да си имал домашен любимец
90. Да започнеш да мислиш с горната си глава
Активен

Gendarmery

• Гост
Re: СМЯХ !!!!
« Отговор #216 -: Август 05, 2008, 05:41:46 pm »

Един весел и слънчев ден двама полицаи тръгнали на смяна…
единият казал:
- Днес кой ще играе Лошото ченге?
Другият отвърнал:
- Миналата седмица аз играх Лошото ченге и нищо не хванахме, тази седмица е твой ред!
Първият възразил:
- Ама на теб повече ти отива!
Втория помислил и отговорил:
- Абе то като гледам и двамата ставаме да играем Лошото ченге, повече се чудя кой ще играе доброто?!

И така, увлечени в професионалния спор по тази многоважна тема, преминал работният им ден…

българска народна приказка
Активен

pvdenkova

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Юни 28, 2007, 12:52:33 am
  • Публикации: 433
« Отговор #217 -: Август 06, 2008, 07:29:49 pm »
Ето нещо в отпускарски дух:

Как да си изпросиш отпуск
Вариант 1:

Скъпи шефе,

В продължение на цяла година правих всякакви опити да се измъкна от железните Ви ръце. Всеки ден си казвах, че си тръгвам веднага след като завърша настоящия проект. И всеки ден се оказваше, че проектът е ‘подкаран’ отзад напред и трябва да подхващам всичко отначало. Всеки от изминалите 365 дни на проклетата година се оказваше “най-неподходящия за отпуск момент”. И заради това ме избивам на тъжен смях когато някой каже, че крепостничеството било отдавна отменено. И когато ми се обаждате по мобилния звъненето му (а рингтонът Ви е грухтенето на свиня, ако искате да знаете) ми причинява физическа болка. Но от днес всичко се промени!

Откраднах жена Ви! Държа я като заложник!
Условията ми са следните:

1. Две седмици платен годишен отпуск.
    2. Материална помощ за отпуската в размер на 5 месечни заплати.
    3. Командировка за 10 дни в Сан Педро де Алкантара, във вила, чийто адрес ще Ви дам по-късно. За двама (не, няма да водя Вашата жена).

Не се опитвайте да се свързвате с полицията. Вчера разказах на жена Ви причината за моята постъпка. Тя дълго плака, а след това ми каза да Ви предам: “Ако се обадиш на полицията, ще ти скъсам главата, деспотино!”

С уважение,
Вашият служител.

Вариант 2:

Уморих се.
Стоя на ръба на бездната, гледам я в очите и виждам в тях ненавистния образ на главния счетоводител и ужасът. Бездната се ужасява от състоянието ми. Подобно на ранен тигър вече не се нося по вълните на реката на Живота, а съм паднал омаломощен на брега й, слушам плясъка на вълните, но нямам сила да надигна чело. Гадината от отдел “Доставки” се опитва да ми извади очите. Охраната застрашително ми ръмжи. Само Вие може да ме спасите. Пуснете ме в отпуск за две седмици - заклевам Ви, най-скъпи мой!

Предварително благодаря.

И БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТ НАВЕКИ АКО ОТГОВОРЪТ ВИ Е ОТРИЦАТЕЛЕН!

Вариант 3:

УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Искате да си починете от служителя Иванов?

Искате да не гледате унилата му физиономия поне за няколко дни?

Искате да не чувате мрънкането и риданията му?

Намерих идеалното решение за Вас!!!

Позвънете! 555.99.99. Служителят Иванов.

Вариант 4:

Приготвил съм си моторния трион. Приготвил съм и всички инструменти, необходими за трепанация на черепа. Колтът ми е смазан, ножът е балансиран, а брадвата - наточена. Клещите, френският ключ, нискооборотната бормашина - всички са готови за употреба. Сярната киселина весело бълбука в колбата. И въобще: изцяло съм подготвен за отпуската, за която Ви моля с уважение

Е, а ако не може да ме пуснете веднага - мога да разбера ръководството на компанията ни и да не отида на почивка. За мен няма значение къде точно ще използвам отпускарските си аксесоари, в офиса или в онова забутано градче, дето смятах да замина за седмица време.

Накратко: няма да ме има за две седмици. Как е най-добре да оформим отсъствието ми - отпуск ли ще ми дадете или ще ме уволните? Благодаря за консултацията.
Активен

Бъди себе си! Живота е твърде кратък за да се правиш на някой друг!

gregary

• SuperUploader
  • Неактивен Неактивен
  • :Август 13, 2007, 11:34:24 pm
  • Публикации: 6
« Отговор #218 -: Август 08, 2008, 06:17:09 pm »
Какво означава съкращението НСБОП?
Никакъв софтуер безплатно на обикновения потребител.
Активен

Gendarmery

• Гост
« Отговор #219 -: Август 08, 2008, 06:34:16 pm »
Какво означава съкращението НСБОП?
Никакъв софтуер безплатно на обикновения потребител.

ЕЙ напълни ми душата - много интересна интрепеттация на тази абревиатура :)))
Активен

reni999

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
  • :Септември 29, 2007, 04:40:06 pm
  • Публикации: 720
« Отговор #220 -: Август 15, 2008, 09:37:59 am »
Пътуват две блондинки във влака и си говорят:
- Не е живот това, а мъка!
- Намери си любовник и взимай от него по 500 лева на месец!
- Откъде да го намеря такъв?
- Тогава двама по 250.
- Също е проблем.
- Тогава 4 по 125!
Обажда се дремещ мъж от купето:
- Като стигнете до 5 лева ме събудете.

Попитали радио Ереван:
- Как изглежда мъжът в очите на собствената си жена?
- Като куфар без дръжка - неудобен е за носене, а ти е жал да го изхвърлиш.

Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето училище. Мога ли да ти задам един въпрос ?
- Разбира се сине. Кажи ?
- Какво е политик ?
- Ами сине, как да ти кажа ... Нека да вземем да пример нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм "Ръководство"-то. Майка ти казва к`во да правим с парите - значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че нека ти си "Народа". Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля ...

През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща непробудно на седмото небе. Решил да се обади на прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото.

На следващата сутрин:
- Тате, мисля че разрбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата класа", "Правителството" - спи, "Народът" никой не го поглежда, а "Бъдещето" е цялото в лайна.

Един много затворен студент се среща с негов колега с който не се е срещал от доста време.
- Имам прогрес?
- Какво?
- Нали казваше, че съм много затворен!
- Да, и?
- Ми вчера съквартиранта покани две мацки да играем белот!
- И?
- Ми... Бихме ги!

Два коня си говорят:
- Горкият аз, работя от сутрин до вечер за моя стопанин..
- Напиши жалба до дружеството за защита на животните.
- Ти в ред ли си?! Ако стопанинът разбере, че мога да пиша, ще ме хване да му помагам и в офиса...
Активен

mitkoisie

• SuperUser
  • Неактивен Неактивен
  • :Март 30, 2008, 09:19:07 am
  • Публикации: 17
« Отговор #221 -: Август 16, 2008, 05:28:29 pm »
когато бо създал мъжа на него му било скучно в рая и тои помолил господ да му създаде нещо за компания и понеже и мъжа и жената били създадени с опашки господ не могъл да ги различи и бзел опашката на жената и я сложил на мъжа отпред от тогава до ден днешен жената не спира да гони мъжа за да си вземе опашката :sunny:
Активен

pvdenkova

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #222 -: Август 25, 2008, 03:43:16 pm »

Разговор с потребител по телефона:
- Сложете курсора върху иконката и натиснете десния бутон на мишката.
- Нямам такъв бутон! И двата са ми леви.
- Завъртете мишката по часовниковата стрелка на 90 градуса.
- Охо..Така е доста по-удобно!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Седи един пубер пред компютъра и си чати с някаква девойка.
По някое време почват да си приказват кой къде се пипа и какво си прави.
Пращат си и поразголени снимки. Младежът започва усърдно да "лъска"...
Обаче чува шум от входната врата и младежът, притеснен пуска едно dev-php и отваря ръководството му с цел маскировка.
Влиза баща му - програмист и го вижда със свалени гащи.
Младежът:
- Ама тате, не е това което изглежда...
- Радвам се сине, защото много бих се притеснил, ако мастурбираш на php manual-а.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Синът на Бил Гейтс пита баща си:
- Тате, искам да правя секс вече, какво трябва да направя?
- Много е просто, синко. Вземи само най-хубавата ми кола от гаража, облечи си най-хубавия костюм и заведи мадамата в най-луксозния апартамент. Купи й най-големия букет цветя. А после наеми президентския апартамент в най-скъпия хотел и ще бъде твоя.
- Но, тате! Къде са романтичните разходки по време на залеза, четенето на стихове на лунна светлина, флиртуването...
- Момчето ми..всичките тези неща са ги измислили Linux - феновете, за да имат безплатен секс.

Активен

pvdenkova

• V.I.P.
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #223 -: Август 30, 2008, 02:59:13 am »

Модерна Циганка-гледачка към минаваща девойка:
Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш!
Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!
Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!
Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...
Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.
Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш!
Да ти са напълни компа с вируси дано!
Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!!
Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!
Да ти го нахакат здраво в айпито!
Имйела със спам да ти затрупат!
Само грозни аватари да намираш!
Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!
Активен

KGod

• SuperUser
  • Неактивен Неактивен
  • KGod Corporation
« Отговор #224 -: Август 31, 2008, 08:41:25 am »
Какво струва женското щастие???

Не е изобщо трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:

1) Приятел
  2) Другар
  3) Любовник
  4) Брат
  5) Баща
  6) Учител
  7) Възпитател
  8) Майстор-готвач
  9) Механик
  10) Водопроводчик
  11) Дизайнер на интериори
  12) Модист
  13) Електротехник
  14) Сексолог
  15) Гинеколог
  16) Психолог
  17) Психиатър
  18) Терапевт
  19) Остроумен
  20) Симпатичен
  21) Атлетичен
  22) Нежен
  23) Внимателен
  24) Кавалер
  25) Интелигентен
  26) С богато въображение
  27) Съзидателен
  28) Благ
  29) Силен
  30) Разбиращ
  31) Толерантен
  32) Благоразумен
  33) Амбициозен
  34) Даровит
  35) Смел
  36) Решителен
  37) Заслужаващ доверие
  38) Съобразителен
  39) Страстен
  40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
 2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
 3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...

Особено е важно да:

Не се забравят рождените дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриентските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рождените дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението „мо-та-мо” на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".

Какво струва мъжкото щастие???
НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ

На мъжа му трябват единствено :

1) СЕКС
2) ХРАНА

Ей, жени, хайде сега кажете, дали не ви излизаме почти гратис?!
Активен