Група металисти обикалят из София да си търсат дискотека. Домино, Империал… никъде не ги пускат. Най-накрая стигат до Чака Рака. Там ги пускат. Влизат те, а вътре яко чалга!
Отива единия металист при диджея и му вика:
- Абе пусни нещо за пого бе.
- Следващата песен…
Обаче имало пак само чалга. Оня отива пак при диджея и му вика:
- Абе аз на тебе казах ли ти нещо? Ти глух ли си? Пусни нещо за пого!
- Следващата песен обещавам…
Обаче пак яко чалга. Металистът се ядосал, отишъл при диджея и му казал:
- Слушай какво пускай нещо за пого, че не знам дали ме разбираш!
- Да, да! Разбира се! Специално за вас следващата песен! – казал уплашено диджея. Свършила предишната песен, вдига диджея микрофона и казва:
- И сега специален поздрав за Пого и неговата компания с оркестър „Кристали“!
Между приятели:
- Ей, човече, спомням си навремето майка ме изпращаше до магазина с едно левче. Аз взимах хляб, сирене, мляко, боза, някое списание, 2-3 шоколада и се прибирах със сума ти ресто. А пък сега няма вече такова нещо! С тези камери по магазините...
Американски полицай звъни на входната врата на гражданин и когато оня отваря, заявява:
- Обвинене сте, че притежавате нелегално копие на "Коунтер Страйк".
- Ама аз съм на Линукс...и нямам звукова карта...
- Съседите ви се обадиха, че са чули изстрели и експлозии...?
- А, това ли....Ами пострелях малко с картечницата, хвърлих две гранати в задния двор...
- Тоест, не сте играли на нелицензионна игра?
- Не, не съм. Стрелях с истински оръжия.
- Е, ами тогава - довиждане и извинете за безпокойството...
В центъра на Перник спрял един Touareg. Събрал се целият град да го види и някой с учудване казал:
"Ебаси и големия Голф"
Двама идиоти си вървели по улицата, видели нещо на земята и спрели. Единият казал:
- Какво е онова кафявото нещо?
- Прилича на лайно отвърнал другият, навел се и го вдигнал. И на пипане е като лайно. Помирисал го и добавил: - И мирише като лайно. Опитал го: - И на вкус е като лайно.
Двамата се спогледали и първият възкликнал:
- Господи, наистина е лайно! Добре, че не го настъпихме.