Да запитам и аз - можете ли да ми кажете ... защо за 2-ри път ми се занулява Upload-a
(и ако обичате - не ми казвайте че анти чийт системата се е активирала, тъй като 100% от ъплоуда е само и единствено от сийдбонус точки)
Благодаря предварително
За най-голямо ваше учудване точно това е причината за нулирането на Ъплоуда ви. Думата Cheat означава: измама, мошеничество, надхитряване!
Системата отчита над 8,500 активни торенти, за който Вашият ъплоуд е нищожен, а единични торенти имат коефициент под 1%. Всичкият Ви ъплоуд е от заменени точки получени от торенти, който реално не сийдвате. От 25 дни се опитвам да сваля от вас 4 торента по 4-5 Mb безуспешно, понеже сте си нулирали Ъплоуда.
Вашите действия противоречат на идеята р2р за споделяне на информация. Точките, който получавате за фиктивно - активните торенти са незаслужени.
Моля Ви, в срок от 24 часа след влизането Ви в сайта да ми дадете смислено обяснение за случващото се. В противен случай ще ви бъдат отнети и звездите, който сте получили мамейки системата. Това очаква и всеки тръгнал по вашия път.