Добър ден .
Поради каква причина Потребител с име "pepe®" е Паркиран
и на какво основание, последно качен Торент от същият Потребител "Спомени от *censored*" е като посочената комуникационна връзка е преустановена от органите на реда, което не го пожелавам и най-лошия си враг . Но нека бъдем хора, нека не си прави човек един на друг лошо относно това, че ако се постави човек на мястото на жертвата като е била прекъсната връзка няма да е същият резултат след като връзката към точното място е деактивирана .
Какъв е реда и начина на процедиране за възстановяване Правата на Потребител с име "pepe®" за да радва отново Потребителите и да не си прави нови Акаунти, което се явява МултиАкаунтинг за ползване и от което няма абсолютно никакъв смисъл, затова черно на бяло нека да се вижда всичко по определената присъда към Потребителя и евентуално разбирателство за напред . Мисля, че въпросният Потребител не е обидил никой по никакъв начин с нищо или да е заплашвал, нека ако има и подобни действия бъдат показани публично, защото мисля, че p2pbg.com е един прекрасен свободен за обмен на данни Сайт, нито някой е печелил пари от тази дейност, че е качва нещо тук, по желание на Потребителя се обменя информацията .
Надявам се, че нещата за напред ще се оправят, защото е имало доста Потребители - любители към въпросният Потребител "pepe®" .
Желая Ви лек ден, дано човещината се прояви у хората за да има разбирателство по между си.
pepe® Вие сте Parked за грубо и безпрецедентно погазване на Правилата на сайта !!! Забранява се всякакъв вид спам или опити за рекламa на сайтове и продукти .
Наказанието за подобно деяние е бан на IP адреса ви без предупреждение.
По същата причина не сте и част от Екипа вече. Всички знаем че, ст " Специален " но се оказахте "Прекалено Специален" дори за най-широко скроените разбирания. Досега никой не беше си позволявал да кръщава торент на друг сайт и да го пълни с реклами, пък било и за сайт който не работи. Многократно съм Ви обяснявал... Сайта си има правила и те са за всички. Профилът Ви не беше изтрит незабавно (пак по Правилата) от Уважение и за заслуги към сайта. Но това не ви дава право да не зачитате Правилата и да си правите каквото Ви е кеф на Вас.