Здравейте.
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=fcb2db2da7b1309b3ee47dd25fc32147df2132a8Извинявам се, някой от Екипа ще може ли да изтрие този Торент, че се получи някакво преплитане и не иска да се сийдва, качил съм наново торента веднага след проблемния торент .
Благодаря .
/knj, колега, не е моя работа, но ще ти отговоря, че може проблема да не е само от теб, защото аз като действам на не едно място и съм разбрал едно и е явно, не всички торент сайтове имат защита - така на едно място имам БАН от хора, които вече са работили преди 1-2 години тук в Екипа ( но по една или друга причина не са тук, а и не ме интересува ), и да си продължа мисълта, че като се качи един торент от един и същи човек на различни места и Системата, ако НЕ е защитена то отчита качено там дори и никой да не сваля, а същевременно се сваля от потребители от друг Сайт и едновременно отчита освен в сайта, който теглят потребителите, а и в сайта, където не теглят, но какво да се прави, такъв е живота... като в едн предаване по БТВ .
Успех .
С каквото мога радвам тук Потребителите, защото Уважавам няко хора, а и Те Мен .
С Уважение : pepe®
Торентът е изтрит