Здравейте .
Може ли да попитам кога ще мога отново да се завърна на сцената на P2PBG, защото съм желал да предоставям радост на неговов Величество Потребителя, който е важен за един такъв Сайт, за съжаление пиша от нова регистрация, защото не мога да пиша от тази "pepe®" -
http://p2pbg.com/index.php?page=userdetails&id=33063 , а и имам не малък брой Нови Лични Съобщения, които също не мога да отворя като ме препратят към Форума .
Пиша Ви от тук за да знам, да няма скрито покрито да качвам от други Акаунти, а като се крие човек става още по-лошо затова на чисто да е, затова реших така дали има някаква възможноств бъдещ план за мирни преговори по между си .
Желая Ви успех на Вас и на целият Екип, и Всички Потребители също и да не забравят свободата, което е нещо не описуемо с думи и да не попадат в ситуация като моята НИКОГА .
Прегледах Категория MP3 и гледам, че от Стила музика, който не малко сваляха Потребителите не се е качвало от дълго време, а и колежката iveto_22 може би има ангажменти, че не качва от не малко време .
Ако има вариант, моля да ме усведомите за оправяне на обстановката .
Лека работа и Бог с Нас .
С Уважение : pepe®