Ето и отговора, който получих от BuTaMuH. Ще отговоря възможно най-подробно точка по точка, с надеждата да предпазя и други Юзери от подобни грешки.
Нека, след като какво всъщност се случва, сега кажа и защо съм го направил:
В Правилата пише ясно и точно "сийдвате" което само по себе си означава да може да се сваля от Вас, никъде не пише " да се правите, че сийдвате"
В правилата всъщност пише: "За всеки час, в който сте регистриран като сийдър ...", а не - за всеки час в който сийдвате торенти. А това са две коренно различни неща.
Ако не Ви е ясно какво е р2р системата ще Ви разясня и това : Това е система за споделяне на информация, не система за раздаване на звезди. Ако това е целта Ви....... си потърсете друг сайт, където ги раздават на измамници.
Ако екипът на този тракер споделяше това, което казвате, нямаше да има разделяне на потребителите посредством:
- раздаване на фиктивни титли ('Потребител', 'Супер потребител', 'Супер ъплоудър');
- отчитане на всякакъв вид генериран трафик, изчисляването на безсмисълени коефициенти съобразно този трафик;
и не на последно място (любимото ми)
-раздаване на 1, 2 или 3 бронзови, сребърни, златни, платинени и диамантени звездички;
Докато обаче това е факт, може би не всеки, но аз лично бих си направил следната сметка:
10 000-те торента с най-малък размер заемат около 30 ГБ дисково пространсто.
За тези торенти обаче на всеки час получавам по 10 000 бонус точки.
И воден от Вашето предложение "Събирайте точки и трафик за да можете да ползвате всички екстри на нашият сайт и бъдещите ни проекти
!" с удоволствие бих ги получил.
Но 'купонът' не спира до тук - отново по Ваше желание: тези 10 000 точки ... мога да разменя за 12 ГБ трафик.
Хайде сега преценете сами - човек, имащ желание да направи голям коефициент какво ще предпочете - всеки ден да 'фвърля боб' кой торент ще се тегли и кой не за да го изтегли и сийдва или ... да пусне една виртуална машина, която ще му осигурява 12 ГБ upload трафик на час
(Все пак интернетът, за който плащам е за да го ползвам за работа, а не да теглят от мен, да ми 'задръстват канала' и да не мога да отворя 1 сайт)
(и с риск да не Ви хареса последващото:
Това, че в систамата, която използвате има пропуски .... и съм намерил начин да се възползвам от тях без това да противоречи на правилата /а ако греша - моля посочете ми точно какво съм нарушил, за да го поправя/, не означава, че трябва да получавам някакви санкции)
Не системата ни има пропуски, а в начина Ви на разсъждение има пълна мъгла. И затова затворите са пълни с хора дето са намерили пропуски в системата.
За това трябва да се извиня - в системата наистина няма пропуски - тя прави точно това, което се очаква от нея и при това го прави безотказно.
Пропуски, обаче, мисля, че има в начина на администриране на системата тъй като така и не получих отговор на върпоса:
"По каква причина ми се занулява трафика?" и последващия въпрос:
"С какво спечелените от мен 7 млн. сийдбонус точки са по-малко 'легални' от точките които се получават 'по схемата':
"Ако сийдвате 25 торента за едно денонощие получавате 25т х 24h = 600 сийдбонус точки!!!"
Бих се считал за нарушител ако пише например: "Ако сийдвате 25 торента (с ограничение за скоростта на upload за всеки един >100 KB/s) за едно денонощие получавате 25т х 24h = 600 сийдбонус точки!!!"
Сега мога единствено да се считам за неправомерно ощетен за поддържане на 11 577 активни торенти, които всеки един може да изтегли, било то за месец, два, три или дори година - стига да има това желание.
С това смятам темата за приключена !!!
Склонен съм да се съглася, до момента на следващото ми зануляване на тарфика, което естествено се надявам да не се случи, но ... все пак аз съм само един потребител, с когото може да се прави какво се иска от страна на 'по-висшестоящите модератори и администратори' ...
Така че драги колеги, потребители:
Внимавайте по колко сийдбонус точки получавате, за да не се окаже, че сте надхвърлили 'позволения лимит' и не бъдете наказани, за това ваше безразборно сийдване (или по-скоро имитация на сийдване) на торенти.