Учителката казала на децата:
-Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно".
На следващият ден всички вдигат ръце. Учителката казва:
-Кажи ти Иванке.
Иванка започва:
-Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.
-Седни Иванке, отличен. Кажи ти Марийке.
Марийка започва:
-Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал.
Очевидно ние сме туристическо семейство.
-Отлично, Марийке, седни си.
Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата.
Иванчо започва:
-Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО е срала.
Върви си Кума Лиса по горската пътечка. Изведнъж от най-гъстия храсталак се чува:
- Ко-ко-ко-о, куткудяк...
- Пипнах ли те! - извикала лисицата и скочила в храстите. Храстите се поразмърдали и после всичко утихнало. След известно време излиза от храсталака Кумчо Вълчо, закопчава си "дюкяна" на панталоните и си мърмори:
- Брей! То било хубаво да знаеш чужди езици...
Строителен работник отива на интернист. Влиза кимва и докторът с усмивка:
- Аааа вие ли сте пак. Помня ви аз с онзи по-особения случай на професионално заболяване, добър ден. От какво се оплаквате този път?
- Амиииии, докторе, вижте сегаааа...... пак имам запек. И да знаете, първо пробвах, както ми обяснихте миналия път - рациново масло, онези малките хапчета... Не помагат. Хич изобщо не помагат. Вече цяла седмица не помагат.
Докторът го поглежда със съмнително изражение и казва:
- Пак запек значи, казвате. И не помагат значи, казвате. Добре, щом не помагат. Я най-напред дайте да ви видим - обърнете се, свалете панталона долу, надупете се.
Погледнал докторът и казал:
- Мдааааа.... Работата е ясна.
Излиза, връща се с един голям чук и се насочва към пациента. Този гледа чука и се дърпа в потрес:
- Докторе, ама чакайта сега, ама дайте първо да поговорим, да ми обясните.... Аз съм интелигентен човек, ще разбера. Ама какво ще правите сега с този чук?
- Няма какво да говорим тука повече, работата е напълно ясна и лечението също. Надупете се пак.
- Ама какво ще правите с този чук?
- Ама аз колко пъти да ви казвам на вашата гилдия, да не се бършете с циментени торби.
Предаването Минута е много. Последен кръг въпроси на зрителите.
Водещия: - Бай Иване изберете си въпрос
Участник: - Втория зелен
В. Втория зелен, изпратил ни го е еди-кой-си от еди-къде-си, той с интерес следи наето предаване, изпратил ни е няколко въпроса, да чуем един от тях. Какво е фелацио? Време за отговор 20 секунди !
Бай Ива се притеснил, знае отговора ама камери зрители... срам го е да каже. Нерви, напрежение на 17-тата секунда се показало човечето с писклив глас и казва: Няма време!
У: - Пу да те таковам в устата!
В: - Защо не ръкопляскате ?!?