Един слънчев ден, спряло БМВ,.... а до БМВ-то спира Трабант.
Излиза шофьорът на Трабанта и почуква на прозореца на БМВ-то.
Свалил стъклото човекът и кимнал въпросително. Тогава собственикът на Трабанта попитал :
- Приятел, случайно да можеш да ми препечеш тия 2 филиийки, че моят тостер в колата се развали нещо?
- Ммммии не, нямам тостер в колата ! - отговорил изненадан от въпросът шофьорът на БМВ-то.
На следващият ден отновно на същото място, отново спира Трабанта до БМВ-то и отново слязал шофьорът на Трабанта и почукал на прозореца на бавареца. Отворил прозореца той и отново кимнал въпросително и се чудил какво ли ще бъде попитан този път.
- Приятел, случайно да можеш да ми стоплиш ей тази манджа, че печката спря да ми работи...? - попитал странникът от Трабанта.
- Мммммм не, нямам печка в БМВ-то !
Тръгнал си по пътя Трабанта, а другият седи в БМВ-то и си мисли.... "Колко пари дадох за тая кола, луксове,всички екстри , тва онова а ми идва някъв с трабант, вътре с тостери, печки......няма да стане" и се юрнал към първият магазин за електроуреди. Накупил си фурни,микровълнови печки,перални,сокоизтисквачки, тостери...всичко за което се сетил. На следващия ден спрял пак на същото място и чакал с нетърпение да дойде Трабанта. По едно време спрял отново Трабанта до него, но шофьорът му никакъв го няма, не излиза. Чакал, чакал този от БМВ-то и му писнало, слязал от колата и почукал на прозореца на Трабанта. Онзи не се показвал от вътре, почукал пак по - нахално, почукал трети път и накрая тоя от Трабанта свалил прозореца и кимнал въпросително.
-Приятелю,нямаш ли нужда да ти препека филийките, да ти стопля манджата, даже чиниите мога да ти измия ако поискаш, всичко имам вече в БМВ-то? - попитал собственикът на бавареца с доволна усмивка.
Тогава тоя от трабанта му отговорил ядосано :
- Ееее ти луд ли си бе, за това ли ме изкара от банята ?!